Bill Clinton revine in Romania

Apropo.ro / 07.04.2005, 19:08
Bill Clinton revine in Romania
Bill Clinton, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii va sosi in luna mai la Bucuresti. El va fi prezent in cadrul primei conferinte BeyondBorders. Tema conferintei BeyondBorders 2005 este "Branding de tara. Cum se construieste reputatia unei tari.". Evenimentul, care


Bill Clinton, fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii va sosi in luna mai la Bucuresti. El va fi prezent in cadrul primei conferinte BeyondBorders.

Tema conferintei BeyondBorders 2005 este „Branding de tara. Cum se construieste reputatia unei tari.”. Evenimentul, care marcheaza debutul conferintelor BeyondBorders initiate de Brand Academy in Romania, va avea loc sambata, 21 mai 2005.

„Branding-ul de tara inseamna, inainte de toate, consolidarea reputatiei, afirmarea unor valori autentice si crearea de avantaje competitive intr-o serie de domenii precum economie, cultura, educatie” , a spus Cristina Preda, Presedinte Brand Academy.

„Este o onoare pentru Omnilogic, in calitate de partener, sa poata facilita prezenta, la Bucuresti, a unei personalitati internationale de talia fostului presedinte Clinton.” a spus Gabriel Marin, Director General, Omnilogic

Aceasta conferinta este prima din seria de manifestari anuale reunite sub numele BeyondBorders, evenimente de referinta pentru zona Europei de Sud-Est.

Fondata in 2003, Brand Academy este prima institutie romaneasca dedicata educatiei de brand: analiza, strategie, management, tehnici de implementare, comunicare integrata. Brand Academy a luat nastere ca raspuns la nevoia pietei romanesti de programe educationale de branding si comunicare de afaceri.

Tot pe 21 mai, la Bucuresti va concerta si Michael Bolton. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina.

Andreea Iancu

Tags: