Bill Gates, cel mai bogat om din lume: ”Nu știu nicio limbă străină”

De: Carmen Ulian / 31.01.2015, 08:00
Bill Gates, cel mai bogat om din lume: ''Nu știu nicio limbă străină''
Bill Gates a participat la o sesiune de întrebări pe rețeaua de socializare Reddit, unde a răspuns celor mai diverse curiozități ale internauților.

Bill Gates a acceptat să stea de vorbă cu internauții prin intermediul rețelei de socializare Reddit. El a răspuns întrebărilor userilor, care mai de care mai interesante, inedite, despre tehnologie, evoluție și regrete personale.

Bill Gates, cel mai bogat om din lume, nu s-a jenat și a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor, chiar dacă unele s-au arătat ușor incomode.

La capitolul regrete personale, Gates a menționat că nu cunoaște nicio limbă străină și că ”se simte foarte prost” din această cauză.

Am învățat latina și greaca în liceu și am luat note de zece și cred că îmi ajută vocabularul, dar îmi doresc să știu franceză sau arabă sau chineză. Sper în continuare să am timp ca să studiez una dintre ele – probabil franceza pentru că e cea mai ușoară. Am folosit Duolingo (n.r.: aplicație pentru telefon și PC cu jocuri educative pentru învățarea de limbi străine) pentru un timp dar nu m-am ținut. Mark Zuckerberg a învățat în mod uimitor mandarina și a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu studenți chinezi – incredibil„, a mai adăugat Bill.

Tot referitor la viața personală, Bill Gates a declarat că dă banii pe haine și accesorii de tenis, un sport care îi place foarte mult și pe care îl practică.

Mai multe detalii pe Mediafax