Billa deschide supermarketuri la Bucuresti si Sibiu

Apropo.ro / 13.12.2007, 14:06
Billa deschide supermarketuri la Bucuresti si Sibiu
Billa Romania va deschide miercuri, 19 decembrie, doua supermarketuri la Bucuresti si Sibiu.

Retailerul Billa Romania, parte a grupului german Rewe, va deschide miercuri, 19 decembrie, doua supermarketuri la Bucuresti si Sibiu, numarul total al magazinelor operate de companie ajungand la 28 de unitati.

Magazinul din Bucuresti va fi situat in parcarea supraterana din cadrul centrului comercial City Mall si va avea o suprafata de vanzare de 500 de metri patrati, iar supermarketul din Sibiu va dispune de o sala de vanzare de 400 de metri patrati, se arata intr-un comunicat al Billa, transmis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Anul acesta, compania a mai deschis supermarketuri la Otopeni,Giurgiu, Medias si Reghin.

Pentru anul viitor, Billa isi propune sa deschida inca zece unitati, urmand ca ritmul de deschideri sa se mentina pana la atingerea unui numar de 50 de supermarketuri.

Retailerul este prezent in Romania din 1999. Daca primele supermarketuri deschise aveau o suprafata de vanzare de aproximativ 2.000 de metri patrti, ultimele magazine deschise de Billa au suprafete de vanzare de 1.000 de metri patrati sau chiar mai mici, de 400-500 de metri patrati.

In afara retelei de supermarketuri, grupul Rewe activeaza pe piata romaneasca si prin intermediul retelei cash&carry Selgros si al magazinelor de discount Penny Market. Anul trecut, grupul german a realizat in Romania o cifra de afaceri de 1,05 miliarde de euro.

Â