BILLBOARD: Katy Perry, desemnată „Femeia Anului”

De: Gabriela Voicu / 26.09.2012, 12:08
BILLBOARD: Katy Perry, desemnată
Cântăreața Katy Perry a fost desemnată "Femeia Anului" de publicația Billboard, urmând să fie premiată oficial pe 30 noiembrie, în New York.

Starul pop Katy Perry a fost desemnată „Femeia Anului” de publicația Billboard, marți, după 12 luni de când a divorțat de actorul Russell Brand.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a fost plasată și de publicația Forbes pe locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântărețe, în decembrie 2011, cu o avere estimată la 44 de milioane de dolari.

Katy a vândut 48 de milioane de exemplare ale pieselor sale în SUA, potrivit Billboard, inclusiv hit-urile „Firework,” „California Gurls,” „E.T.” și „Hot N Cold”.

Ca multe alte vedete, ea s-a lansat și în lumea modei, lansând propriul parfum, o colecțtie de lacuri pentru unghii, dar și una de gene false. Katy este și imaginea brand-urilor Popchips și Proactiv.

Katy Perry (Foto: Hepta)

Bill Werde, directorul editorial al publicației Billboard, spune despre Katy Perry că este „una dintre cele mai interesante figuri din showbiz, un exemplu demn de urmat”.

Katy Perry a intrat în industire acum 5 ani și deja a realizat mai multe decât ar spera alți artiști cu cariere îndelungate”, a mai spus Werde.

Printre starurile care au primit anterior din partea Billboard aceeași distincție se numără Taylor Swift, Beyonce și Fergie.

Katy Perry va primi oficial distincția pe 30 noiembrie, în cadrul evenimentului 2012 Billboard Women in Music, din New York.