Billboard: Taylor Swift, desemnata „femeia anului 2011”

Apropo.ro / 12.10.2011, 17:19
Billboard: Taylor Swift, desemnata
Cantareata de muzica country Taylor Swift, in varsta de 21 de ani, a fost desemnata "femeia anului 2011" de reprezentantii revistei Billboard.

Cantareata de muzica country Taylor Swift a fost aleasa femeia anului 2011 de revista Billboard, devenind astfel cea mai tanara artista care a primit acest premiu.

Artista in varsta de 21 de ani a fost recompensata cu patru premii Grammy si a primit de cinci ori discul de platina pentru vanzarile albumului „Speak Now”, care a ajuns unul dintre cele mai bine vandute materiale din Statele Unite anul acesta.

„La doar 21 de ani, Taylor deja a reusit sa aiba un impact major in muzica si a fost un model pentru alti cantareti si compozitori de pretutindeni. Sunt convins ca ea isi va extinde si mai mult cariera in anii care vor urma”, a declarat unul dintre editorii revistei Billboard, Bill Werde.

Taylor Swift

Vedeta a vandut pana acum peste 20 de milioane de albume la nivel mondial si 40 de milioane de piese descarcate de pe Internet, potrivit Billboard.

Anul trecut, Taylor Swift a primit o replica din ceara din partea muzeului Madame Tussaud’s din Londra, insa din pacate aceasta nu ii seamana prea mult.