Billie Joe Armstrong de la Green Day, spitalizat de urgență în Italia (Video)

Apropo.ro / 05.09.2012, 09:20
Billie Joe Armstrong de la Green Day, spitalizat de urgență în Italia (Video)
Billie Joe Armstrong, solistul trupei Green Day, a fost internat de urgență la un spital din Bologna, Italia. Motivele internării sale nu au fost făcute publice.

Billie Joe Armstrong, solistul trupei punk americane Green Day, a ajuns de urgență la un spital din Bologna, Italia. Artistul a fost internat de către medici, din cauza unei afecțiuni a cărei natură nu a fost dată publicității.

Ceilalți doi colegi ai săi au transmis un mesaj video către fani în care spun că sunt devastați că au fost nevoiți să anuleze concertul pe care trupa urma să îl susțină în orașul italian duminică seara.

Basistul Mike Dirnt și toboșarul Tre Cool au declarat: „Billie a fost transportat de urgență noaptea trecută (duminică seară, n.r.) din cauza unei boli, iar medicii nu cred că ar fi o idee bună ca el să cânte în aceste zile„.

Ce treabă urâtă! Abia așteptam să cântăm în Bologna. Billie este extrem de supărat din această cauză. Suntem devastați din acest motiv, dar promitem că ne vom revanșa față de voi când vom reveni aici, în vara anului viitor„, au adăugat Mike Dirnt și Tre Cool.

Citește mai multe detalii despre internarea lui Billie Joe Armstrong, pe Mediafax.ro