Billy Idol, apariție-surpriză la petrecerea aniversară a unui fan (Video)

De: Gabriela Voicu / 26.10.2012, 12:00
Billy Idol, apariție-surpriză la petrecerea aniversară a unui fan (Video)
Billy Idol a acceptat să cânte pentru unul dintre cei mai mari fani ai săi, un tânar de 26 de ani care a făcut demersuri doi ani pentru a-l aduce pe cântăreț la petrecerea de ziua lui.

Michael Henrichsen și-a dorit de ziua lui o megapetrecere la care să participe și cântărețul lui favorit, Billy Idol.

De doi ani el plănuia o petrecere deosebită și nu și-a închipuit niciodată că cea mai mare dorință a lui ar putea deveni realitate, la împlinirea a 26 de ani.

Henrichsen și-a imaginat că Idol va veni la petrecerea lui cu o limuzină și va susține apoi un concert pentru toți prietenii lui.

Tânărul spune că nu avea perspective și se chinuia să strângă bani din cele trei joburi ale sale pentru a-și plăti facultatea.

Mesaj de la Billy Idol

Totul a început când într-o zi a auzit la radio hit-ul lui idol „White Wedding” și s-a întrebat cum ar fi ca muzicianul să cânte la petrecerea de ziua lui.

Deși colegii de la serviciu l-au luat în derâdere, Michael Henrichsen nu a renunțat și a început să își facă planuri în acest sens.

El a creat site-ul playmybirthdaybillyidol.com și în scurt timp a obținut vizualizări din lumea întreagă, dar nu și din partea reprezentanților lui Idol.

Henrichsen a început apoi să organizeze concerte și a apelat la fundația Billy Idol Aid pentru a strâge bani în scop caritabil. Atstfel, el a atras atenția cântărețului în vârstă de 56 de ani, devenit celebru în anii ’80.

În luna august, un mesaj video adresat fanilor lui Idol a apărut în timpul unui eveniment – era chiar de la artist, care a promis că va îndeplini dorința lui Michael Henrichsen.

Billy Idol va cânta astăzi, în fața a 1.800 de prieteni ai lui Henrichsen, în Seattle.