Billy Idol se luptă cu dependenţa de droguri

Apropo.ro / 06.10.2014, 13:29
Billy Idol se luptă cu dependenţa de droguri
Billy Idol a recunoscut că are probleme şi încă se luptă cu dependenţa de droguri. Cântăreţul englez se pregăteşte să lanseze un nou album şi a vorbit, într-o autobiografie, despre dificultatea de a renunţa la stupefiante.
Are 58 de ani şi încearcă să scape de dependenţa de droguri. A recunoscut că nu exagerează  cu aceste substanţe, dar că îi este greu să nu le folosească. Billy Idol a vorbit – într-un interviu pentru New York Daily News – despre experienţa sa, dar şi despre faptul că a scris o autobiografie pe care urmează să o lanseze pe piaţă.
 
“Nu sunt curat, în mod clar nu sunt curat. Nu mai folosesc droguri aşa mult şi încerc să nu exagerez”, a spus Idol, care a vorbit despre experienţa sa cu drogurile într-o autobiografie intitulată „Dancing with Myself”, în care le prezintă fanilor lupta sa cu dependenţa şi le arată că este un om cu probleme ca oricare altul.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Sunt protagonistul cărţii mele, dar nu sunt eroul ei. Ca toată lumea, sunt doar un om care se luptă să reuşească”, a mai spus rockerul britanic referitor la cartea pe care o va lansa curând.
 
Billy Idol îşi va lansa luna aceasta cel de-al optulea album de studio, primul material original din 2005, când a lansat „Devil’s Playground”, după cum scrie Mediafax.
 
Noul album al cântăreţului britanic se va intitula „Kings and Queens of the Underground” şi include 11 piese. Primul single de pe noul disc poartă titlul „Can’t Break Me Down” şi este deja disponibil pentru descărcare de pe site-ul rockerului britanic.