Billy Ocean va concerta la București, pe 27 noiembrie 2013

Apropo.ro / 28.08.2013, 17:30
Billy Ocean va concerta la București, pe 27 noiembrie 2013
Cântărețul britanic Billy Ocean va concerta, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, spectacolul făcând parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent material discografic al artistului, "Here you are".

Cântărețul britanic Billy Ocean va concerta, pe 27 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală. Spectacolul făce parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent material discografic al artistului, „Here you are”, lansat în primăvara lui 2013.

Din playlistul show-ului nu vor lipsi „Carribean Queen”, „When the going gets tough”, „Suddenly”, „Love is forever” și „Get out of my dreams”, melodii de succes ale artistului, care l-au clasat în timp pe primele poziții ale topurilor pop din întreaga lume.

Biletele pentru concertul susținut de Billy Ocean la București au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet – magazinul Unirea Shopping Center, magazinele EuroGsm, de la sediul Vreau Bilet din str. Octavian Goga nr. 24, de la Sala Palatului și online, prin www.vreaubilet.ro.

Prețul biletelor variază în funcție de categoria de loc: VIP – 340 de lei, categoria I – 290 de lei, categoria II – 240 de lei, categoria III – 200 de lei și categoria IV – 180 de lei.

 


 

Albumele lui Billy Ocean au înregistrat vânzări de peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. De-a lungul timpului, Billy Ocean a primit numeroase discuri de aur și platină. Titlul piesei „Caribbean Queen”, de pe albumul „Suddenly”, cu care începe perioada sa de glorie, a fost schimbat pentru diferite regiuni. Așa se face că este cunoscută și ca „African Queen” și „European Queen”. Cu acest cântec, Billy Ocean a obținut premiul Grammy în 1985.

După 15 ani de absență de pe scena muzicală, în anul 2008, Billy Ocean a revenit în studiouri pentru înregistrarea unui nou album, care a fost lansat un an mai târziu, „Because I Love You”. În 2010, a lansat compilația „The Very Best of Billy Ocean”, iar, în 2013, a revenit cu un nou album, intitulat „Here you are”.

Numele real al artistului este Leslie Sebastian Charles, iar pseudonimul scenic a fost ales după numele echipei de fotbal „Ocean’s Eleven” din localitatea natală.