Bindi, fetiţa junglei

Apropo.ro / 26.05.2008, 00:00
Bindi, fetiţa junglei
Fetiţa de numai 10 ani a moştenit curajul, stăpînirea de sine şi entuziasmul tatălui ei, vînătorul de crocodili Steve Irwin, şi vrea să demonstreze că orice animal trebuie respectat şi protejat.

Micuţa Bindi Irwin are o căsuţă în copac, un loc magic ascuns în mijlocul junglei, plin de animale minunate precum papagalul Ocker, iguana Peru, pitonul Blackie şi marsupialul Tonka. Chiar dacă e doar o fetiţă, Bindi are misiunea precisă de a salva cele mai vulnerabile animale de pe planetă, arătîndu-le copiilor că pot ajuta la conservarea speciilor sălbatice.

Steve Irwin a murit în 2006, înţepat în piept de o pisică de mare, în timp ce filma un documentar subacvatic. Fiica lui va prezenta în “Bindi, fetiţa junglei” şi reportaje din arhiva video a tatălui ei, dar şi multe dintre peripeţiile lui Steve care nu au mai fost difuzate pînă acum. În aventura ei, Bindi este însoţită de mama ei, Terri Irwin, şi de Wes Manion, cel mai bun prieten al tatălui ei. Împreună, vor cutreiera prin Australia, Antarctica, America şi Africa, urmărind aligatori, feline, urangutani, elefanţi sau balene într-o producţie plină de acţiune şi adrenalină. În plus, fanii lui Bindi îi vor cunoaşte şi pe colegii ei din grupul The Crocmen, care cîntă şi dansează pe melodii cu teme din viaţa sălbatică.

Numele ei este “împrumutat” de la crocodilul favorit al lui Steve Irwin. În limba aborigenilor australieni, acest cuvînt înseamnă “fetiţă”

Reality show
duminică, 11.00, Acasă