Biroul și perna de dormit la birou (Poze)

Redacția / 18.02.2013, 14:30
Dormitul la birou este relaxant când nu ai șeful prin preajmă! În caz contrar devine riscant. Dar există o soluție!

Designerul Nick deMarco din New York a creat biroul pentru somn, încurajat fiind de numărul tot mai mare al angajaților care au permisiunea să doarmă o jumătate de oră la serviciu.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zile. Vremea pe apropo.

Astfel, el a creat un birou destul de moale pentru somn, dar și destul de tare pentru a se putea lucra pe el.

GALERIE FOTO

biroul pentru somnorosi

Biroul pentru somn este fabricat dintr-un material spongios și tratat cu o substanță rezistentă la apă. Prețul lui este de peste 1.100 de euro.

Perna pentru dormit, la birou, este un fel de cască ce permite izolarea fonică de ceea ce este în birou. Are orificii speciale pentru mâni și nas și gură, astfel că nu există pericolul de sufocare.

perna strut

Perna-struț, cum a fost denumită, poate fi folosită oriunde: de la locul de muncă și până la bibliotecă, în cazul în care simți că trebuie să furi câteva minute de somn. Pare un amestec între o pernă și o pungă.

Pablo Carrascal, designer la Kawamura Ganjavian, spune că perna a fost creată în mod accidental. „Aveam un pluover mai vechi ce zăcea pe birou, iar într-o zi cineva a pus capul pe el, la îmbrățișat, și a ațipit. M-am gândit că aș putea face un prototip cu mult mai eficient pentru somnoroși„, spune Pablo.

perna strut

Aceste gadgeturi sunt eficiente în cazul celor care nu sunt îndeajuns odihniți, mai ales că nu sunt nevoiți să plece de la birou pentru a trage un pui de somn acasă. De asemenea, cei care reușesc să ațipească puțin sunt cu mult mai eficienți la locul de muncă, decât un angajat obosit.

Prețul unei astfel de perne-struț, valabile pe mai multe nuanțe, este de 30 de dolari.