Biserica si muzica tehno fac casa buna!

Apropo.ro / 16.11.2011, 14:30
Biserica si muzica tehno fac casa buna!
In aceste timpuri grele, cand oamenii ar trebui sa mearga mai des la Biserica, cativa preoti suedezi au gasit formula perfecta prin care cheama enoriasii in Casa Domnului.

O Biserica din Stockholm, Suedia, se foloseste de genurile muzicale actuale pentru a chema tinerii spre credinta. Intr-una din zilele trecute, preotii suedezi au avut ideea de a pune muzica anilor ’90, in Biserica.

Si asa, dupa slujba si rugaciunile de rigoare, a venit si timpul distractiei, mai mult pentru cei tineri.

Si sa vezi cum multimea s-a ridicat in picioare, au ridicat mainile in aer si au inceput sa danseze pe ritmuri de tehno, mai ca nu iti venea a crede unde te afli.

Si nu doar ca s-a pus muzica, ci „preotii – tehno” au avut grija ca in lacasul sfant sa existe si niste instalatii de lumini, astfel ca atmosfera sa fie identica cu cea dintr-un club.

dans tehno

Muzica tehno si instalatii de lumini pentru enoriasii suedezi

Fetele preacurate si sfinte se declara mandri de reusita si sunt increzatori ca au „miscat” sufletele ratacite ale tinerilor, care vor veni mai des la Biserica.

„A fost super amuzant, nici nu ne-am gandit ca va avea un asa succes. Sincer, Biserica nu este chiar locul meu preferat unde sa imi petrec timpul, insa de aceasta data chiar mi-a placut”, declara un participant in varsta de 15 ani.

Si cum toata lumea s-a simtit bine, preotii spera ca ideea lor va prinde iar Biserica de 400 de locuri se va umple de fiecare data.

Ei promit ca vor organiza, pe viitor, party-uri in care se va asculta si jazz, rock, muzica de club si alte genuri muzicale.