BLACK FRIDAY 2015: Noutăți, oferte și reduceri

Apropo.ro / 10.11.2015, 16:00
BLACK FRIDAY 2015: Noutăți, oferte și reduceri
Black Friday 2015 va avea loc în România atât în data de 21 noiembrie (și în weekendul ce urmează acestei vineri), cât și în data de 27 noiembrie, când este de fapt sărbătorită VINEREA NEAGRĂ‚ în străinătate, potrivit site-ului blackfridayromania.net.

Potrivit sursei citate, unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 24-29 noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoții și reduceri în intervalul 16-22 noiembrie, cu o săptămână mai devreme de data la care se sărbătorește Black Friday în străinătate, cum s-a întamplat și în anii anteriori.

BLACK FRIDAY este o sărbătoare americană care a reușit să se impună pe majoritatea piețelor din lume. Sub aspectul reducerilor substanțiale la diverse produse, retailerii reușesc să atragă foarte mulți clienți ce sunt dispuși să scoată din buzunar sume de bani pentru laptop-uri, televizoare, monitoare, mașini de spălat, tablete, telefoane mobile sau console video.

În anii trecuți, magazinele mari, precum Emag, Evomag.ro, Flanco, Domo, Altex, au anunțat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o săptămână, astfel că și în 2015 se va întâmpla acest lucru, Black Friday având loc în vinerea de 20 noiembrie 2015. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri și în weekendul următor, respectiv între 21 și 23 noiembrie.

Citeste mai mult aici!