Black Friday All Week, pentru toţi rockerii din România!

Apropo.ro / 21.11.2014, 17:42
Black Friday All Week, pentru toţi rockerii din România!
Black Friday este un fel de "sărbătoare" creată de societatea de consum şi, desigur, dedicată tot acesteia. Reducerile care se fac în această zi au, de regulă, că ţinta electrocasnicele, gadget-urile şi alte obiecte din acest registru.

Cu toate acestea, Promusic Events şi Maximum Rock doresc să arate că nu doar cei pasionaţi de dispozitive au dreptul să se bucure de zile întregi de discount-uri, ci şi consumatorii de cultură, îndeosebi cei de muzică rock.

Din acest motiv, începând cu vineri, 21 noiembrie 2014 şi până vinerea următoare, 28 noiembrie 2014, rockerii şi metaliştii au parte de un eveniment special, numit „Black Friday All Week”, în care beneficiază de reduceri semnificative şi de preţuri promoţionale la biletele la concertul Eluveitie, de pe 16 februarie 2015, şi la Romanian Rock Meeting, de pe 15 mai 2015.

Pe parcursul întregii săptămâni, fanii trupelor, şi nu numai, vor avea ocazia unică de a-şi procura bilete la preţurile speciale de 60 = 50 lei – pentru concertul Eluveitie – şi 78 = 65 lei – pentru Romanian Rock Meeting (Bland Guardian + etc).

Biletele promoţionale sunt într-un număr limitat de 50 de bucăţi pentru concertul Eluveitie şi 65 de bucăţi pentru Romanian Rock Meeting (Blând Guardian + etc), iar acestea pot fi procurate fie de la sediul Promusic Events şi Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 3, sector 3, Bucureşti, fie via Pay Pall, începând cu data de 22 noiembrie, la acest link: http://www.promusicprod.ro/bilete.php.