Black, interpretul hit-ului „Wonderful Life”, concertează pe 28 mai la București

De: Carmen Ulian / 29.01.2015, 09:00
Black, interpretul hit-ului
Celebrul artist pop-rock Black, cunoscut pentru melodiile "Wonderful Life" și "Sweetest Smile", va concerta în premieră în România pe 28 mai, la Sala Palatului din București.

„Wonderful Life”, piesa de referință pentru industria muzicală a tuturor timpurilor, clasată în 1987 pe locul al doilea în Franța și Germania, pe locul 1 în Austria, dar și alte melodii, precum „Everything Coming Up Roses”, „Sweetest Smile”, „Paradise”, „I Am Not Afraid”, „This Is Life”, vor putea fi ascultate live la Sala Palatului, la sfârșitul lunii mai.

Intrarea la concertul artistului Black este permisă începând cu ora 19.00. Concertul începe la ora 20.00.

Cu o tehnică vocală de invidiat și care și-a păstrat prospețimea ce l-a făcut celebru, britanicul și poetul Black (Colin Vearncombe) va purta publicul pe aripile unei muzici sensibile. Totodată, celebrul Black aduce în premieră în România noi piese de pe noul album, ce va fi lansat foarte aproape de data concertului din România.

Biletele pentru concertul Black se găsesc în presale între 28 ianuarie și 4 februarie, prin bilete.ro și în oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și magazinele Germanos, la următoarele categorii de prețuri:

VIP – 224 de lei,

categoria I – 179 de lei,

categoria II – 134 de lei,

categoria III – 89 de lei

categoria IV- 44 de lei.

Începând cu data de 5 februarie, prețurile vor fi

249 de lei la VIP,

199 de lei la categoria I

149 de lei la categoria II

99 de lei la categoria III

49 de lei la categoria IV.

Biletele de pe data de 5 februarie pot fi achizitionate de pe site-urile bilete.ro (și în Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și magazinele Germanos), eventim.ro, myticket.ro (și magazinele Diverta), blt.ro, startickets.ro și salapalatului.ro (și la casa de bilete a Sălii Palatului).