Black List 2020: Scenarii de filme dorite pe ecrane, dar care nu au intrat în producție

De: Loredana Toma / 17.12.2020, 21:05
Black List 2020: Scenarii de filme dorite pe ecrane, dar care nu au intrat în producție

Actorii de comedie Desus Nice și Kid Mero au dezvăluit lista de filme care n-au intrat niciodată în producție, dar pe care mulți și-ar dori să le vadă realizate la Hollywood.

The Black List este dezvăluită, anual, încă din 2005 și cuprinde scenariile filmelor care n-au apucat să intre în producție sau poate nu vor intra niciodată, dar sunt așteptate pe marile ecrane.

Michael Jackson, controverse chiar și după moarte

Un prim exemplu de astfel de scenariu este cel al filmului biografic animat despre animalul de companie al lui Michael Jackson, care s-ar putea să aducă ceva controverse. Un alt exemplu ar putea fi scenariul „Barron: A Tale of Love, Loss, & Legacy”, despre meschinul Barron Trump – fiul lui Donald Trump – și despre cum a încercat să-și saboteze tatăl în campania electorală.

Citește și: Un actor celebru nu a avut niciodată computer sau telefon mobil

Unele scenarii de filme sunt despre personaje transexuale, altele despre crime, altele despre întâmplări reale, cum este cazul accidentelor aviatice cauzate de avioanele Boeing.

Un pericol pe Instagram: canibalismul

Lista scenariilor este lungă, iar mai jos sunt enumerate câteva dintre ele. În top ar fi „Headhunter”, de Sophie Dawson, care este hazliu, dar și înfricoșător. Povestea este despre un canibal care folosește rețeaua de socializare Instagram pentru a-și comanda mâncare și își selectează victimele în funcție de popularitatea pe platformă. Totul merge minunat până când acesta dă peste o victimă care chiar vrea să fie mâncată și de acolo lucrurile o iau razna.

Scenariile de anul acesta sunt intrigante, în special „Gusher”, semnat de Abigail Briley Bean, despre viața Annei Nicole Smith (foto principală). Aceasta este o mamă singură care devine o senzație Playboy și se îndrăgostește de un miliardar în vârstă de 89 de ani, a cărui familie o suspectează de lucruri dubioase.

„Frenemy” și trofeul Britney Spears

Apoi ar mai fi „Frenemy”, scris de Ariel Sayegh, care explorează competiția dintre Lindsay Lohan și Paris Hilton pentru prietenia lui Britney Spears.

Citește și: Naomi Ackie va juca rolul lui Whitney Houston în „I Wanna Dance With Somebody”

Alt scenariu notabil pe listă este „Sorry To Bother You”. Scris de Chaz Hawkins, acesta urmărește povestea unui bărbat de culoare, deprimat și egoist, care se luptă pentru viața sa după ce a acceptat o slujbă într-un salon de înfrumusețare al unor patroni de culoare albă. Patronii salonului au născocit un șampon extrem de popular care necesită un ingredient bolnav și suspansul continuă.

Atrage atenția și „If You Were the Last”, semnat Angela Bourassa, care spune povestea a doi astronauți care au crezut că s-au pierdut în spațiu pentru totdeauna. Aceștia se îndrăgostesc și sunt fericiți cu viața lor izolată când, brusc, află că trebuie să se întoarcă pe Pământ.

Sursa: Black List