Blaga: „Nu renunt la BMW, pentru ca arata prea bine”

Apropo.ro / 19.11.2008, 10:15
Blaga:
Indemnul lui Traian Basescu de a cumpara si consuma exclusiv produse autohtone nu a prins la politicieni

Ca urmare a indemnului facut romanilor de Traian Basescu, de a cumpara si consuma exclusiv produse autohtone, politicienii s-au grabit sa adere si ei la noua strategie prezidentiala de sustinere a economiei nationale. Desigur, majoritatea sunt de acord in principiu cu sfaturile lui Basescu, pe care le apreciaza corecte, dar, cand vine vorba de trecut la fapte, le vine foarte greu sa se desparta de masinile luxoase pe care le folosesc. Sunt, in schimb, de acord sa cumpere de la piata cat mai multe legume romanesti.

Senatorul PD-L Vasile Blaga crede ca indemnul lui Basescu este corect, dar nu cedeaza in ceea ce priveste masina: "Nu renunt la BMW-ul meu, pe care-l am din 2000. Nu-l vand, ca arata prea bine si am mers numai 48.000 km cu el".

Gyorgy Frunda sustine ca intotdeauna va cumpara produse de calitate buna, indiferent de origine: "Eu cumpar produse cu conditia sa fie de calitate. Intre un produs romanesc si unul strain, daca cel strain este de mai buna calitate, atunci pe el in aleg. Indemnul presedintelui Traian Basescu este unul populist". Vicepresedintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, considera, in schimb, ca seful statului are dreptate, "avand in vedere criza". El a aratat totusi ca, "punand mana pe suflet", nu s-ar gandi "foarte mult" daca ar fi sa aleaga intre o Dacie si un Volkswagen sau Mercedes.

Citeste mai mult in Gandul

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

Comedia Electorala