Blake Lively si Leonardo DiCaprio s-au despartit

Redacția / 05.10.2011, 18:13
Blake Lively si Leonardo DiCaprio s-au despartit
Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita lui, actrita Blake Lively, dupa o relatie care a durat doar cinci luni.

Leonardo DiCaprio s-a despartit de iubita lui, actrita Blake Lively, dupa o relatie care a durat cinci luni. Informatia a fost confirmata marti dimineata de agentul de presa al lui Blake Lively.

DiCaprio si Blake Lively au fost vazuti pentru prima data plimbandu-se impreuna in luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Ei au fost vazuti apoi in Italia, in California, in New York si Sydney.

In iulie, Blake Lively, in varsta de 24 de ani – care anterior a avut o relatie cu Penn Badgley, colegul ei din distributia serialului „Gossip Girl: Intrigi la New York” -, a spus, intr-un interviu acordat revistei Glamour, ca va ramane intotdeauna sincera cu ea insasi, in ciuda faptului ca traieste in lumina reflectoarelor.

Blake Lively si Leonardo DiCaprio

„Sunt foarte constienta de sine. Iar acest lucru imi ofera un sentiment de siguranta. Daca m-as defini prin lucruri care se schimba mereu, precum parerile publicului sau hainele pe care le port sau profesia pe care o am, nu ar exista niciun fel de stabilitate intr-o astfel de situatie”, a spus actrita.

Cu doar cateva saptamani inainte de a incepe o relatie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, in varsta de 36 de ani, se despartise de modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubita un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a despartit in anul 2005.