Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi

Apropo.ro / 06.01.2015, 10:34
Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit părinţi
În timp ce restul lumii abia îşi revine din vacanţă extinsă de sărbători, Blake Lively şi Ryan Reynolds trăiesc aceste zile la maxim. Şi asta din cauza faptul că săptămâna trecută, actriţă Blake Lively şi-a ţinut pentru prima data copilul în braţe. Blogul american Page Six a fost primul care a anunţat fericitul eveniment, însă nici sursele lor nu au reuşit să afle dacă este fetiţă sau băiat.
 Blake Lively a fost extrem de activă pe timpul sarcinii, purtându-şi cu mândrie burtică perfectă la evenimentele sociale sau caritabile la care a luat parte. De asemenea, tot pentru a sărbători minunată perioadă din viaţă ei, Blake a înfiinţat „Preserve”, un proiect menit să promoveze „viaţă trăită frumos”. 
  
 Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit în 2012, însă Blake a fost pregătită de multă vreme să devină mamă, aşa cum rezultă şi din declaraţia ei pentru US Weekly din octombrie: ” Am visat dintotdeauna să am o fetiţă. Vreau să am mulţi copii, provin dintr-o familie numeroasă aşa că asta e important pentru mine”.