Blat dat in vileag de FRH

Apropo.ro / 20.02.2002, 09:35
Blat dat in vileag de FRH
Consiliul Director al Federației Române de Handbal (FRH) a stabilit, în ședința de marți, ca meciul dintre CSU Ulpimex Galați și Dinamo Brașov, desfașurat, saptamîna trecuta, în cadrul turneului masculin de la Buzau, a fost aranjat, a declarat

Consiliul Director al Federației Române de Handbal (FRH) a stabilit, în ședința de marți, ca meciul dintre CSU Ulpimex Galați și Dinamo Brașov, desfașurat, saptamîna trecuta, în cadrul turneului masculin de la Buzau, a fost aranjat, a declarat agenției MEDIFAX secretarul general al FRH, Mihai Marinescu.

Membrii Consiliului Director al FRH au analizat caseta cu înregistrarea partidei și au decis, și pe baza declarațiilor observatorilor întîlnirii, sa sancționeze cele doua echipe cu meci pierdut cu scorul de 0-10.

„În urma analizei facute în Consiliul Director am decis, în unanimitate, aceasta sancțiune pentru ambele echipe. În plus, la prima abatere de același gen, cele doua formații vor fi excluse din campionat”, a precizat secretarul general al FRH.

Observatorii desemnați de FRH sa urmareasca partidele din cadrul turneului masculin de la Buzau au stabilit ca întîlnirea dintre CSU Ulpimex Galați și Dinamo Brașov, încheiata cu scorul de 26-21, nu s-a disputat corect. Cei cinci observatori FRH care au fost prezenți la acest meci au fost: Gheorghe Goran, Radu Voina, Valter Dancescu, Ion Mateescu și Mihai Bocan.

În cadrul aceleiași ședințe, membrii Consiliului Director au hotarît suspendarea pentru șase etape a arbitrilor Gheorghe Tîlvîc și Nicolae Unci, pentru „arbitraj necorespunzator”.

Sursa: www.prosport.ro