Blatter crede ca Grecia a cîstigat datorita jocului de echipa

Apropo.ro / 16.07.2004, 10:39
Blatter crede ca Grecia a cîstigat datorita jocului de echipa
Președintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, joi, ca nu oboseala fotbaliștilor vedeta ci jocul de echipa a reprezentat principalul motiv pentru care reprezentativa Greciei a cîștigat Campionatul European. "Nu cred ca unii jucatori au fost mai mult sau mai puțin

Președintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, joi, ca nu oboseala fotbaliștilor vedeta ci jocul de echipa a reprezentat principalul motiv pentru care reprezentativa Greciei a cîștigat Campionatul European.

„Nu cred ca unii jucatori au fost mai mult sau mai puțin obosiți decît ceilalți. Noi avem nevoie de mari vedete la toate competițiile, iar acești fotbaliști s-au aflat în Portugalia. Sa nu uitam însa ca fotbalul este un sport de echipa și formația care a fost cea mai buna a cîștigat competiția”, a menționat președintele FIFA.

Blatter a pledat pentru o reducere a numarului meciurilor din programul competițional al cluburilor. „Exista prea mult «fotbal național». Nu echipele naționale îi suprasolicita pe jucatori, ci competițiile interne, care programeaza prea multe meciuri”, a estimat Joseph Blatter, care a precizat ca aceasta problema va fi analizata în cadrul urmatoarei reuniuni FIFA.

Mediafax