Blestemul raw-veganilor la Chefi la cuţite

De: Cristiana Trifu / 12.09.2017, 13:53
Blestemul raw-veganilor la Chefi la cuţite
Luni, 11 septembrie, „Chefi la cuţite” a marcat premiera celui de-al patrulea sezon la Antena 1. Telespectatorii au aşteptat nerăbdători întoarcerea celor trei simpatici chefi, în special a juratului care a debutat într-o nouă formă fizică uluitoare: chef Cătălin Scărlătescu, ce a fost admirat şi de data aceasta de cele mai frumoase candidate. Totuşi, se pare că popularitatea în ceea ce priveşte cheful preferat se mută la polul opus al mesei de jurizare anul acesta, căci chef Bontea a fost numele preferat de cei mai mulţi dintre concurenţi.

Un bucătar filipinez a făcut deliciul ediţiei, pregătind o porţie de ,,sarmale”  în stil asiatic, cu ingrediente din Piaţa Obor, iar savoarea farfuriei i-a făcut pe chefi să acorde două cuţite. Concurentul care a impresionat juriul printr-un preparat autentic este Hârâială Silvian, ce a gătit un piure..cu fân! Se pare că cei trei bucătari au pariat pe concurent, pentru că i-au acordat maximul de cuţite şi l-au inclus în strategia de formare a propriilor echipe!

      În ediţia de marţi, 12 septembrie, tot de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martorii unei suite de farfurii impecabile, ce stabilesc un standard cât mai ridicat al preparatelor. Anca Pintican este o profesoară de yoga ce vrea să îi impresioneze pe juraţi cu o farfurie vegetariană. Convinsă că îi va converti pe cei mai iubiţi bucătari ,,de la carne la morcovi”, concurenta pregăteşte un preparat inedit: burger vegetal cu cartofi turceşti. Surprizele continuă pe banda „Chefi la cuţite”, iar chef Cătălin, un duşman declarat al clătitelor, va trebui să-şi învingă mica fobie doar pentru a juriza!