Blind Guardian a publicat trailerul cu numărul 3 pentru discul „Beyond The Red Mirror”

Apropo.ro / 21.12.2014, 07:00
Blind Guardian a publicat trailerul cu numărul 3 pentru discul
Blind Guardian, care va vizita România pe data de 15 mai 2015 în cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, munceşte din greu la viitorul disc, "Beyond The Red Mirror", al cărui trailer cu numărul 3 a fost deja publicat.

„Beyond The Rid Mirror” va fi lansat pe data de 30 ianuarie 2015 în Europa şi va beneficia de o lansare oficială şi în România, cu ocazia concertului de la Romanian Rock Meeting. Fanii germanilor vor avea ocazia să-şi întâlnească idolii şi să le împărtăşească acestora părerea despre noul material.

„În ceea ce priveşte sound-ul, am reuşit să ne păstrăm integritatea stilistică, în timp ce am oferit ceva nou şi încărcat de un vibe întunecat”, a comentat chitaristul Andre Olbrich despre album.

Noul trailer, alături de cel precedent, pot fi urmărite mai jos. Blind Guardian va concerta în România pe data de 15 mai 2015, la Arenele Romane, în cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting, aflat la cea de-a treia ediţie. În anii precedenţi, show-ul  a prezentat concerte ale unor nume importante ale scenei internaţionale, că Pain of Salvation (2011) şi Apocalyptica (2012).

Cât despre „Beyond The Red Mirror”, că întreg, discul este „o căutare disperată a adevărului, o explorare a relativităţii conceptelor de bine şi rău, o mărturie a consecinţelor şanselor ratate, o privire aruncată într-un univers îndepărtat, unde societatea este una distopica, şi o poveste despre o profeţie ce conţine promisiunea unei revoluţii”, explica membrii trupei.



Materialul a fost înregistrat la Twilight Hall Studio din Grefrath, Germania şi produs de Charlie Bauerfeind, cunoscut pentru munca sa cu Saxon, Hammerfall şi Helloween. Pentru realizarea acestui album, Blind Guardian  a colaborat cu trei coruri de muzică clasică din Praga, Budapesta şi Boston, plus două orchestre, fiecare conţinând 90 de muzicieni!

Blind Guardian a ţinut să le ureze fanilor Sărbători Fericite şi au trimis o carte poştală specială, pentru toţi cei care abia aşteaptă să ia parte la spectacolul de la Bucureşti!

BILETE
 
Biletele la ROMANIAN ROCK MEETING se pot achiziţiona din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock România.

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucăţi, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment
– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formaţiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promoţionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteţi alege unul dintre acestea.

Pentru persoanele care doresc să achiziţioneze bilete VIP, organizatorii vin în întâmpinarea lor şi le oferă posibilitatea de a le plăti în două raţe astfel:
– prima rata de 100 lei prin sistem PayPal
– a doua rata, în valoare de 100 lei, în ziua concertului la ridicarea biletului VIP de la casa de bilete.

Bilete Normale:
  – 69 lei (15.5 euro) până la data de 31.08.2014 – Sold Out!
  – 78 lei (18 euro) până la data de 31.12.2014 (disponibile şi prin reţeaua Eventim) Disponibile!

– 87 lei (20 euro)  în perioada 01.01.2015 – 31.03.2015 – Indisponibile momentan!
  – 95 lei în perioada 01.04. – 16.05.2015 – Indisponibile momentan!
  – 110 lei în ziua evenimentului: 17.05.2015 – Indisponibile momentan!