Blocată de grevă într-un aeroport din Spania!

Apropo.ro / 24.06.2014, 08:30
Blocată de grevă într-un aeroport din Spania!
O cântăreaţă exotică de la noi era cât pe ce să nu mai ajungă la primul concert din Europa!

Francesca

I-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni şi a ajuns să fie ascultată la radiourile din Rusia, Kosovo şi Macedonia. Acestă performanţă a reuşit-o cu primul ei single “Paradise”. Iar acum, la doar 19 ani, Francesca Lucarelli are o noua piesă care face senzaţie, “Just Wanna”.

Producătorii muzicali o caută  pentru diferite proiecte muzicale, iar recent, frumoasa artistă, 50% românca – 50% italiancă, a fost invitată să susţină un recital la o petrecere privată din Spania, la Barcelona. Doar că a ajuns în Spania în plină grevă şi a aflat abia în aeroport că nici mijloacele de transport în comun şi nici taxiurile nu circulă deloc.

La început s-a panicat pentru că s-a gândit că ar fi posibil să nu mai ajungă să cânte la timp şi să-şi onoreze angajamentul, însă, însoţită fiind de mama ei, Francesca a reuşit în cele din urma, după multe rugăminţi la o firmă de rent a car, să închirieze o maşina din aeroport şi să ajungă cu bine la hotelul din Barcelona care a găzduit-o. Nu a ratat concertul, ba chiar a făcut furori pe scenă, aşa că speră să se reîntoarcă curând să-i mai încânte pe spanioli cu melodiile sale.

Puteţi vedea aici videoclipul piesei „Just Wanna” cu care Francesca este acum în promovare: