Blockbusterul “Survivor” vine la TV

De: Nicoleta Nicolae / 30.08.2015, 13:00
Blockbusterul “Survivor” vine la TV
Duminică, 30 august, de la ora 20.00, filmul „Supravieţuitoarea” (Survivor) vine la Digi Film. Pelicula, care îi are în rolurile principale pe Milla Jovovich şi Pierce Brosnan, a avut premiera pe marile ecrane la începutul lunii iunie.

La doar 2 luni de la lansarea în cinematografe filmul este disponibil acum telespectatorilor la Digi Film, în premieră de televiziune în România. Cu multă acţiune şi suspans pelicula spune povestea unei femei spion care trebuie să se lupte până la capăt pentru a-şi demonstra nevinovăţia. Nou numită la Ambasada Americană de la Londra într-un post important, Kate Abbott (Milla Jovovich) este în centrul unui scandal internaţional. Ea supravietuieşte  unui atac cu bombă soldat cu morţi, dar se trezeşte că este urmărită şi bănuită ca ar fi chiar autoarea atacului. Discreditată, Kate trebuie să fie mereu cu un pas înaintea autorităţilor, dar şi celor care o urmăresc să o ucidă.

În august acţiunea şi suspansul au făcut legea pe micul ecran, la Digi Film! Misiune secretă” (War Pigs), „Oameni buni” (Good People) sau „Umilirea” (The Humbling) sunt doar câteva dintre premierele lunii. Şi, fiindcă întotdeauna pentru cinefili e loc de mai mult, vizitaţi
pagina  Digi Play, www.digi-online.ro-digiplay, un serviciu de video on demand al RCS & RDS, care vă pune la dispoziţie o bibliotecă variată de filme, seriale, animaţie şi documentare.