Bloggeri, la arme! (Poze)

Apropo.ro / 15.07.2009, 12:34
Afla cum s-a desfasurat prima sedinta de tir sportiv pentru o parte din echipa Apropo.ro si lumea buna din blogosfera :)

Ieri, o parte din echipa Apropo.ro (Matei Garici, Cosmin Bararu si subsemnata) a avut parte de o experienta inedita: o sedinta de tir, cu o arma adevarata! Mai precis, un pistol Bul Cherokee, cu gloante letale.

Totul s-a intamplat la noul poligon UTI (Soseaua Oltenitei, nr. 107 – 111), la invitatia Utv.

Printre cei care si-au incercat pentru prima oara curajul si tinta s-au numarat bloggerii Bobby Voicu, Pyuric si Florin Avram (Monden.Info), Adrian Ciubotaru, Buddha, Idah0, Hoinaru (InConcert), Bimus, Tudor Totolici, Maria Olteanu, Maria , Andy Mihail si Victor Caras

Dupa un instructaj care ne-a lamurit cum se incarca o arma, cum trebuie pozitionata si care e "ochiul director", am pornit cate trei spre poligonul de ultima generatie, sa incercam niste senzatii noi.

Fetele au tras cu un pistol mai "cuminte" (calibru 5 mm, ca sa nu simtim prea mult reculul), iar baietii au trebuit sa se descurce cu ceva mai multa forta (calibru 9 mm).

Bineinteles, tragerile au fost pe puncte, cei mai "precisi" bloggeri fiind premiati. Corina alias Idah0 a fost surpriza serii, recunoscand mai tarziu pe Twitter ca s-a descurcat destul de bine "pentru o gagica operata la ochi acum doi ani". Ea a obtinut 30 de puncte, mai mult decat majoritatea baietilor 🙂

Vezi galeria foto de la prima sedinta de tir a bloggerilor!

La tir cu bloggerii

Evenimentul a fost organizat de agentia MB Dragan si coordonat de Anca Nelersa, distractia fiind prilejuita de debutul concursului "I Dare U" pe Utv, o competitie interactiva ce are ca premii 10 vouchere pentru produse H2O, 5 abonamente duble la CokeLive Peninsula, 10 sedinte la poligonul de tir UTI, 5 week‐enduri la munte si 5 pachete duble, constand in experiente extreme.

Intra pe site-ul oficial al concursului si raspunde provocarii Utv!

Buddha, Pyuric, Idaho si Tudor

Si… daca vrei sa iti descarci energia negativa tragand cateva gloante in timpul liber, o poti face programandu-te la poligonul UTI.

Inchirierea unei linii de tragere te costa in jur de 120 lei pe ora, inchirierea armei inca 75 lei, iar pentru 50 de cartuse vei plati 20 lei.

Astfel, cu 200 de lei te poti bucura de o experienta inedita, cu adrenalina la maxim! Pentru programari la poligonul de tir, scrie la [email protected] cu cel putin o zi inainte de data dorita sau intra pe site-ul oficial.

Adrian Ciubotaru

Poligon de tir

Foto: Cosmin Bararu (Apropo.ro)