„Blonda de la drept” a ramas intepenita in ciment!

Apropo.ro / 19.08.2011, 14:49
Nu stim ce culoare are parul avocatei din povestea urmatoare, dar in ceea ce priveste condusul, este precis "blonda"!

Politia din Houston a primit, acum cateva zile, un telefon de la „drumarii” texani care au reclamat ca, la nici cinci minute dupa ce au turnat ciment pe o bucata de drum, o masina a ignorat conurile portocalii de avertizare si, incercand sa intoarca, a intrat in stratul de ciment.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca avocata, care conducea un Lexus de 70.000$, inca analiza posibilitatile de a iesi din masina (si din incurcatura), drept pentru care au sfatuit-o sa ramana unde era, pentru siguranta.

Avocata a trebuit sa astepte in masina pana cand aceasta a fost scoasa din ciment.

Potrivit proverbialei operativitati americane, peste 20 de minute avocata a scapat din „captivitate”, masina fiind scoasa, cu ajutorul unei platforme, din cimentul moale, cu tot cu soferita, iar dupa inca un sfert de ora, drumul arata asa cum era inainte de incepera aventurii.

Nu stim ce sanctiune legala a primit avocata, insa, moral, „si-a cam luat-o”: toate site-urile locale au facut publica patania, inclusiv cu imagini, iar comentariile cititorilor nu au fost chiar flatante pentru ea.