Blonda prin contract

Apropo.ro / 23.09.2005, 20:13
Blonda prin contract
Catalina Alexandra Ionescu. Adica Jojo. Am stat de vorba cu ea în biroul nou al Divertișilor, proaspat renovat. Cand am ajuns la interviu, era prezenta toata gașca. La plecare, ramasese doar unul dintre ei, ocupat cu surfilatul unor perdele. Cum a fost în vacanța? Am

Catalina Alexandra Ionescu. Adica Jojo. Am stat de vorba cu ea în biroul nou al Divertișilor, proaspat renovat. Cand am ajuns la interviu, era prezenta toata gașca. La plecare, ramasese doar unul dintre ei, ocupat cu surfilatul unor perdele.

Cum a fost în vacanța?
Am fost în Franța și a fost excelent, a fost prima mea vacanța dupa foarte mult timp. Deocamdata sunt foarte fresh. Eram foarte obosita dupa sezonul asta estival.

Ai fost în vacanța la iubitul tau?
Nu vreau sa vorbesc despre asta.

De ce?
De fiecare data cand am fost foarte deschisa au aparut tot felul de supoziții, tot felul de comentarii și pana la urma nu a ieșit bine.

Din cauza presei v-ați desparțit tu și Alex?
Nu neaparat. Poate ca a fost mai greu. Toate ideile alea ca Alex ar fi împotriva carierei mele sau ca a vrut sa nu știu ce, sa-mi rupa picioarele, am ramas… Au scris niște lucruri care pur și simplu m-au ranit și m-au…

De unde au aparut toate astea?
Nu știu și eu ma întreb. Vad același început de fraza peste tot: „Din surse apropiate sau se zvonește ca…” Sunt toate invenții.

Desparțirea de Alexandru a afectat în vreun fel relația cu Monica Anghel (sora lui Alexandru, n.red.)?
Nu vreau sa intram în subiectul asta. Eu sunt prietena în aceeași masura cu Alex, așa cum sunt și cu Monica. Eu niciodata nu plec pe principiul ca da, ne-am desparțit și am luat-o razna și nu am mai vorbit. Suntem oameni, nu suntem animale, suntem civilizați, ne salutam, ba cu atat mai mult, daca ramane între noi un sentiment de prietenie, e cu atat mai bine. Monica este o femeie senzaționala și daca i-ai cunoaște familia și parinții, ai înțelege de ce este așa. Alexandru, pentru ca a crescut în aceeași familie este atat de bine educat… Pentru ce ar trebui sa ne scoatem ochii?

Am citit ca ești îndragostita (n.r.: presa a vorbit de o relație cu Remus Lungu, rugbist care joaca la o echipa din Franta). Macar aia e adevarat?
Ma abțin. Așa, în fine!

Cum e sa ai o relație la distanța?
Nu știu, ți-am zis ca nu vreau sa vorbesc despre asta. În afara acestui subiect, eu cred ca o relație poate rezista practic în orice condiții, pentru ca dragostea învinge orice. Uite, de exemplu, apropo de cuplurile care divorțeaza. Sunt cupluri care se despart și pana la urma ajung la concluzia ca tot împreuna le e bine. O relație poate trece prin atat de multe lucruri, de ce nu ar trece și peste distanța.

Vorbești de divorțuri, dar uite ca la noi sunt mai la moda casatoriile în secret. Te bate gandul?
Nu, nu ma bate gandul. Cred ca sunt facute în secret pentru ca au același motiv ca și mine, mai mult sau mai puțin, pentru ca nu vor sa faca foarte mult caz. Casatoria e ceva sfant și ceva special. Iar presa oricum afla. Eu daca ma marit, aș fi chiar mandra și fericita sa împartașesc acesc lucru, și sa spun da, ma marit. Oricum, o sa fac nunta mare, și am sa am foarte mulți invitați, și mulți vor fi din presa, pentru ca am foarte mulți prieteni din zona asta. Nu vad de ce aș ascunde.

Locuiești cu ai tai?
Mi s-a spus în permanența ca „de ce nu te muți singura?”. Nu pot, daca nu vin seara acasa sa o pup pe mama și sa-l pup pe tata, simt ca ceva îmi lipsește.

Ce ai sa faci cand ai sa ai propria familie?
Pai e o completare a familiei mele. Nu trebuie sa ma despart de mama și de tata ca sa am familie. Eu nu cred în cantecul ala, „ia-ți mireasa ziua buna de la tata, de la muma”.

Adica o sa stați ușa-n ușa? O sa fiți vecini?
Dar putem sa stam și-n aceeași casa. Sincer. Parinții mei au spiritul foarte tanar. De ce ar trebui sa stau la sute de kilometri sau la 500 de metri de ei și sa nu-mi iau micul dejun cu mama. Eu nu pricep. Întotdeauna o sa aleg langa mine, ca viitor soț, sau tata al copiilor mei, un barbat, care sa-mi iubeasca la fel de mult familia.

Cum ești tu într-o relație?
Cum ma vezi și aici. Cand eram mai mica poate eram mai geloasa, am observat ca asta se întampla cu toate fetele pana-n 18 ani, dupa aceea cu timpul realizezi ca într-o relație ai nevoie de libertate și de spațiu. Într-o relație eu sunt Catalina Alexandra Ionescu. Și Jojo cand ma grabesc la cate o filmare.

Îți dorești sa scapi de titulatura de Jojo?
Nu, Jojo crește o data cu mine. Numele asta mi se pare atat de vesel, e numele pe care l-am ales cu impresarul meu. Mi se pare ca ma definește atat de bine, chiar mai bine decat numele pe care mi le-au ales mama și tata.

Te-ai gandit sa te vopsești altfel?
A, dar de cate ori.

Afla totul despre blonda Jojo numai din

Tags: