Blonde… sau brune?

Apropo.ro / 26.06.2002, 17:33
Blonde... sau brune?
Blondele... se fac bancuri pe seama lor, dar se zice ca domnii le prefera. Însa nici brunele nu sunt de lepadat. Vedetele intervievate de noi, din ambele categorii, spun ca succesul lor nu se datoreaza culorii parului. "N-am crezut niciodata ca succesul depinde de faptul ca ești blonda sau


Blondele… se fac bancuri pe seama lor, dar se zice ca domnii le prefera. Însa nici brunele nu sunt de lepadat. Vedetele intervievate de noi, din ambele categorii, spun ca succesul lor nu se datoreaza culorii parului.

„N-am crezut niciodata ca succesul depinde de faptul ca ești blonda sau nu. Cred ca depinde de personalitate, de felul de-a fi. Iar culoarea parului nu-ți schimba sex-appeal-ul. Gusturile barbaților difera, nu poți spune ca 70% prefera blondele și 30% brunele, sau invers. Nu de asta depinde atracția. Din nefericire, am întalnit persoane care se mulau perfect pe bancurile cu blonde, dar asta nu e o regula. Cred ca toata aceasta idee vine din contactele cu manechinele, frumoase, blonde, cu un trup de invidiat, dar care nu au aratat prea multe intelectual. Am întalnit blonde care, probabil, se întrebau care e primul în cifra 11. Cert e ca mie îmi plac oamenii puternici, fie ei blonzi sau bruni. – Irina de la A.S.I.A.”

„Cred ca blondele au mai mult succes decat brunetele. Daca vezi pe strada o blonda și o bruneta, blonda va ieși în evidența.. Dar nu e o garanție a succesului. Cat despre mine, eu ma simt mult mai bine blonda. Am fost și șaten închis doar culoarea aia nu-mi dadea aceeași stare. Acum, sunt mult mai vesela, mai comunicativa, mai deschisa, mai îndrazneața. Nu m-aș face niciodata bruneta, nu ma vad așa.” – Cristina de la Blondy

„Nu cred neaparat ca blondele razbat mai ușor în profesie decat brunetele. Și mai e o problema: exista prejudecata ca blondele sunt proaste, ceea ce nu e adevarat. Nu poți spune ca succesul îți e asigurat de faptul ca ești blonda, dar e adevarat ca remarci mai ușor o blonda. Eu cred ca fiecare femeie e frumoasa în felul ei și ca frumusețea depinde și de istețime.

Am fost și eu bruneta acum 5 ani și aratam ca naiba. Nu-mi statea bine deloc.” – Andeea de la Blondy

„Nu cred ca blondele naturale sunt pe cale de dispariție și ma bucur mult ca ma numar printre fericitele acestei particularitați. Cred ca și faptul ca sunt blonda m-a ajutat în cariera. De aceea, în nici un caz nu m-aș vopsi bruneta. Pentru amuzament, aș accepta o peruca neagra, dar, categoric, nu m-aș vopsi. Sunt întru-totul de acord cu expresia „Blonde is more fun.” – Cristina Teodorescu, B1TV.

„Faptul ca am fost bruneta nu mi-a adus, neaparat, succesul. Dar nu cred ca blondele reușesc mai ușor în viața. Dimpotriva. Am fost și eu blonda, dar culoarea nu se asorta cu tenul meu. Daca ar fi sa fac o schimbare radicala, aș opta pentru „cognac”, în nici un caz pentru blond.” – Gabriela Cristea, B1TV

Ele au fost și blonde și brune
Madonna, Angelina Jolie, Julia Roberts și Shakira nu s-au temut sa faca schimbari radicale în look-ul lor. Adica sa treaca de la negru ca smoala la blond pai – sau invers.

Sursa:

Tags: