Blondul ultraviolet, culoarea vedetă pentru anul 2018

De: Cristiana Trifu / 09.01.2018, 14:48
Blondul ultraviolet, culoarea vedetă pentru anul 2018
Buclele de aur au dat mereu tonul la visare. Pentru ca blondul a fost si ramane un mit. In 2018, regele culorilor in coafura va fi blondul. Indiferent ca vorbim despre suvite sau despre o culoare unitara.

Blond ultraviolet

„In 2018, va face show blondul cu reflexii de ultraviolet. Blondul roz. Blondul gri metalic. Sau cel gri violet”, ne spune Lucian Busuioc, Wella International Top Artist si Creative Director &Trainer la Artist Salon &Academy. Blondul este o culoarea vie, fresh, cu spirit ludic. O culoare incredibil de fain de purtat si de afisat. Insa atunci cand iubesti blondul, e nevoie sa ai grija de el. Sa intretii aceasta culoare fabuloasa.

Ingrijire atenta

Parul blond este mai sensibil, asa ca are nevoie de ingrijire mai blanda, mai atenta. De la spalare pana la stilizare. De ce? Ca sa ii pastrezi stralucirea si vigoarea. Spala-l cu apa calduta si executa miscari de masaj mai putin viguroase. Mizeaza pentru un sampon pentru par sensibil sau pentru par fin. Si…tine aproape de masca sau macar de conditionner. Tusa finala? Un ulei concentrat pentru varfuri. In 2018, fii o blonda veritabila!