Blue Air va opera o cursa spre Berlin incepand cu 31 martie

Apropo.ro / 17.01.2008, 11:57
Blue Air va opera o cursa spre Berlin incepand cu 31 martie
Blue Air va lansa, in 31 martie, o cursa pe ruta Bucuresti-Berlin Schönefeld, aceasta fiind a opta capitala europeana spre care operatorul efectueaza zboruri regulate.

Blue Air va lansa, in 31 martie, o cursa pe ruta Bucuresti-Berlin Schönefeld, aceasta fiind a opta capitala europeana spre care operatorul low-cost efectueaza zboruri regulate, a anuntat joi compania.

"Pasagerii Blue Air vor avea posibilitatea sa calatoreasca din Bucuresti catre Berlin si retur cu singura cursa directa din Romania catre aceasta destinatie, avand la dispozitie trei zboruri saptamanale, la preturi incepand de la un euro, plus taxele de aeroport", se arata intr-un comunicat al companiei.

Blue Air va opera cursele de pe aeroportul Schönefeld, situat la 22 de km de Berlin.

Compania, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, estimeaza pentru 2008 afaceri de 120 de milioane de euro, cu circa 30 de milioane de euro mai mult decat rezultatele obtinute anul trecut.

In Romania, pe segmentul de transport aerian low-cost, sunt prezenti, printre altii, EasyJet, SkyEurope, WizzAir, MyAir si Germanwings. Totodata, Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, va opera de la 1 aprilie pe rutele Arad – Milano si Constanta – Pisa.