Blue Jasmine (trailer)

De: Mioara Tronaru / 06.09.2013, 10:36
Blue Jasmine (trailer)
PREMIERA 06.09 TO: Blue Jasmine. Producţie SUA, 2013. R: Woody Allen. Cu: Michael Stuhlbarg, Cate Blanchett, Alec Baldwin, Louis C.K., Bobby Cannavale, Andrew Dice Clay, Peter Sarsgaard. Distribuit de Ro Image 2000, Prorom

În momentul în care i s-au înecat toate corăbiile, iar mariajul său cu bogatul om de afaceri Hal se clatină din toate balamalele, Jasmine, o new york-eză pe cât de snoabă pe atât de elegantă, se mută la sora sa Ginger, care trăieşte într-un modest apartament din San Francisco, pentru a depăşi criza.

Întoacerea lui Woody Allen în Statele Unite îl surprinde renunţând la peisajul newyorkez în favoarea Coastei de Vest şi a faimoaselor străzi în pantă din San Francisco. E prima oară când regizorul de Oscar va folosi San Francisco-ul drept fundal, de la debutul său regizoral din 1969, cu ”Take The Money And Run”. Noul proiect îl face pe Allen, de 76 de ani, să revină în America după ce a fimat ultimele sale trei proiecte la Londra, la Paris şi la Roma, luând un Oscar pentru scenariu cu ”Midnight in Paris”.