Bluetooth. Merge ceas

Apropo.ro / 26.04.2006, 14:36
Bluetooth. Merge ceas
Ce-ar putea sa faca un ceas cu conectivitate Bluetooth? In afara de variantele pe care le-ar putea nascoci creierul tau inventiv, japonezii de la Seiko Instruments iti mai ofera una: echipament periferic pentru telefonul mobil. BT Watch sau CPC TR-006 ver.1.0, cum se numeste el in

Ce-ar putea sa faca un ceas cu conectivitate Bluetooth? In afara de variantele pe care le-ar putea nascoci creierul tau inventiv, japonezii de la Seiko Instruments iti mai ofera una: echipament periferic pentru telefonul mobil.

BT Watch sau CPC TR-006 ver.1.0, cum se numeste el in fabrica, se conecteaza cu telefonul prin Bluetooth ca un handsfree si iti afiseaza pe ecran cine te apeleaza sau mesaje text. Fireste, poti controla si functii precum volumul audio cand asculti MP3-uri. Cu ceasul hi-tech nu mai ai sanse sa-ti pierzi telefonul. Daca te departezi de mobil, ceasul iti arata pe ecran ca legatura Bluetooth s-a gatat si e momentul sa-ti amintesti de la mana pan’ la gura unde l-ai lasat. BT Watch va fi lansat pe piata japoneza – pai sigur 🙁 – pe la sfarsitul lui 2006 sau inceputul lui 2007. Cand o sa invatam in sfarsit japoneza, va vom da si alte detalii tehnice.

http://www.akihabaranews.com/news-11282-The+Seiko+Instruments+Inc+Bluetooth+watch.html

Sursa: