Blur, o nouă piesă de pe albumul “The Magic Whip”: Lonesome Street

De: Nicoleta Nicolae / 24.03.2015, 17:00
Blur, o nouă piesă de pe albumul “The Magic Whip”: Lonesome Street
"Lonesome Street", cea de-a treia piesă lansată de pe noul album Blur, “The Magic Whip” şi ultima care să fie dezvăluită înainte de lansare, este acum disponibilă în toate mediile.

Cei 300 de fani care au asistat la interpretarea live a întregului album au primit piesă în avans încă de vineri seara. Iar cei care nu au putut prinde un loc în micul club Mode vor putea viziona înregistrarea concertului via Beats by Dr. Dre.

“The Magic Whip” este lansat prin Parlophone pe 27 aprilie 2015 şi reprezintă primul album lansat în formula de 4 membri după mai bine de 16 ani. Înregistrările au început la studiourile Avon din Kowloon, Hong Kong, în timpul unei pauze de 5 zile din cadrul unui turneu ce a avut loc în primăvara lui 2013.

După finalizarea turneului, înregistrările au fost abandonate şi toţi membrii s-au întors la vieţile lor de zi cu zi. Însă, în noiembrie anul trecut, Graham Coxon a revizuit piesele înregistrate atunci şi a continuat să lucreze la ele împreună cu colegii săi. Albarn a adăugat apoi versurile şi astfel au rezultat cele 12 piese ale albumului “The Magic Whip”.

Materialul va fi disponibil în format digital sau CD, dar şi vinil.

Blur se afla printre puţinii artişti care au cântat de 4 ori la prestigiosul Hyde Park şi astfel se va întoarce acolo ca headliner, pe 20 iunie, în cadrul Barclaycard presents British Summer Time Hyde Park.