BMW Seria 3 este WCOTY 2006

Apropo.ro / 25.04.2006, 14:01
BMW Seria 3 este WCOTY 2006
Nu, nu este o noua secta de rit scientologic. Este vorba de un premiu prestigios, World Car of the Year, decernat berlinei bavareze de clasa medie, de catre un juriu format din 46 de jurnalisti auto din intreaga lume. Germanii au fost prezenti cu mai multe modele in acest an la festivitatea

Nu, nu este o noua secta de rit scientologic. Este vorba de un premiu prestigios, World Car of the Year, decernat berlinei bavareze de clasa medie, de catre un juriu format din 46 de jurnalisti auto din intreaga lume. Germanii au fost prezenti cu mai multe modele in acest an la festivitatea tinuta in New York, de la Seria 1 pana la puternicul M5, dar Seria 3 este esenta acestei marci, modelul care a dat renumele companiei din München.

Juriul a considerat ca echilibrul dintre performante si latura practica, intre stil si seriozitate ridica Seria 3 peste cei 26 concurenti care au intrat in finala. A fost apreciata si varietatea mare de propulsoare, sistemul de tractiune integrala xDrive, precum si pedigree-ul variantelor M.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: