Boala de care a murit Ionela Prodan

De: Cristiana Trifu / 17.04.2018, 11:22
Boala de care a murit Ionela Prodan
Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anunţat Spitalul Elias, acolo unde artista era internată de pe 16 martie ca urmare a "acutizării unor afecţiuni cronice".

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date. Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, au anunţat reprezentanţii spitalului Elias.

Ea avea probleme cronice care s-au acutizat de când a fost internată, de pe 16 martie.

„Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris, pe Facebook, Anamaria Prodan Reghecampf.

Ce avere are Ionela Prodan? Află şi pensia cântăreţei de muzică populară

Prodanca şi-a scos silicoanele la plajă! Costumul de baie abia o acoperă!

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară şi-a petrecut ultima perioadă a vieţii mai mult prin spitale.

Cancerul pancreatic, care e compus din patru cancere diferite, apare la nivelul pancreasului, organ aflat în abdomen, în spatele stomacului şi care secretă enzime digestive şi hormoni care reglează metabolismul glucozei.

Cancerul pancreatic, din păcate, prezintă un risc ridicat de mortalitate, deoarece se extinde rapid în corp şi este greu de detectat în stadii incipiente.

Simptomele cancerului pancreatic nu apar adesea decât când boala este într-un stadiu avansat. Când se manifestă, simptomele pot fi:

dureri în regiunea superioară a abdomenului care pot radia înspre zona spatelui
icter (îngălbenirea pielea şi a ochilor)
pierderea apetitului
apariţia de cheaguri de sânge
depresie