Bob Dylan lansează albumul „Shadows In The Night”, pe CD, Vinyl şi în magazinele digitale

Apropo.ro / 04.02.2015, 08:00
Bob Dylan lansează albumul
Primul album lansat de către Bob Dylan în ultimii trei ani, "Shadows în the night", conţine 10 melodii produse de către Jack Frost şi este al 36-lea material discografic lansat de către artist.

Anterioarele cinci materiale discografice ale lui Bob Dylan s-au bucurat de succes atât la nivel comercial, cât şi în ceea ce priveşte critică de specialitate.

Albumul „Time Out Of Mind”, lansat în 1997, a primit numeroase premii Grammy, printre care „Albumul anului”, iar „Love and Theft” a continuat succesul înregistrat de către artist şi, pe lângă discul de platină, a fost nominalizat la premiile Grammy la categoria „Best Contemporary Folk album”. Dacă Albumul „Modern Times”, lansat în 2006, este unul dintre cele mai populare albume ale lui Bob Dylan şi s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare, albumul „Together Through Life” devine primul album al lui Bob Dylan care debutează pe prima poziţie în topurile muzicale din SUA şi Marea Britanie, dar şi în alte 5 ţări.

Seria albumelor care au cucerit publicul din întreaga lume a continuat cu „Tempest”, material discografic care a ocupat primele poziţii în 14 ţări.

Aceste 5 albume, lansate în 15 ani de creaţie, înseamnă pentru Bob Dylan un Oscar şi un Golden Globe pentru compoziţie, un raport „Chronicles Vol. 1, care a stat timp de 19 săptămâni în lista New York Times Best Seller, în 2004 şi un film documentar regizat de către Martin Scorsese, „No Direction Home”, în 2005.

În plus, Bob Dylan a primit distincţia „Presidential Medal of Freedom”, cea mai importantă apreciere venită din partea administraţiei Statelor Unite, iar în 2008, un premiu Pulitzer pentru impactul pe care îl are asupra muzicii şi culturii americane.

Tracklist album „Shadows In The Night”:

1. I’m A Fool To Want You
2. The Night We Called It A Day
3. Stay With Me
4. Autumn Leaves
5. Why Try to Change Me Now
6. Some Enchanted Evening
7. Full Moon And Empty Arms
8. Where Are You?
9. What’ll I Do
10. That Lucky Old Sun