Bob Sinclair se lanseaza in lumea modei

Apropo.ro / 30.04.2008, 14:39
Bob Sinclair se lanseaza in lumea modei
Dupa ce a cucerit piata muzicala, celebrul DJ Bob Sinclair doreste sa isi incerce norocul si in lumea modei

Dupa ce a cucerit piata muzicala, celebrul DJ Bob Sinclair doreste sa isi incerce norocul si in lumea modei. Acesta a lansat o colectie de tricouri imprimate cu mesaje distractive.

Culorile abordate de Sinclair – pe langa clasicele alb, negru, gri si rosu – sunt albastru, fuchsia, galben, verde in combinatii foarte moderne potrivite pentru moda strazii.

Exista modele atat pentru fete cat si pentru baieti pe care se gasesc mesaje ca :"Fade me, erase me, beat me, mix me”, „Who are you Bob Sinclair”, „I burned Bob Out”, „David&Martin&Bob&Me”.

Modelele gen vintage, disponibile in nuante de gri sau negru, au mesaje gen : „Rock this party”, „I love Bob” sau „Who the F… is Bob Sinclair?”.

Bob Sinclair este de fapt un pseudonim pe care l-a adoptat francezul Chris Lefriant, dupa numele unui personaj dintr-un vechi film de spionan francez. Sub pseudonimul The Mighty Bob a scos albumele: La Vague Sensorielle (1995), The Mighty Bop Meets DJ Cam & La Funk Mob (1995), Autres Voix, Autres Blues (1996) si Spin My Hits (2000).

Primul hit de club a lui Bob este "’Gym & Tonic" iar in 2005 single-ul sau "Love Generation" a ocupat locul intai in Australian ARIA Singles Charts si German Media Control Single Charts si locul doi in Dutch Top 40. In 2007 a lansat albumul "Sounds of Feedom", o compilatie mixta, incarcata de piese noi si hituri.