Bobbi Kristina ar putea fi deconectată de la aparate în aceeași zi și la aceeași oră la care a murit Whitney Houston

De: Carmen Ulian / 10.02.2015, 18:00
Bobbi Kristina ar putea fi deconectată de la aparate în aceeași zi și la aceeași oră la care a murit Whitney Houston
Familia fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a decis să o deconecteze de la aparatele care o mențin în viață în aceeași în care a murit și regretata cântăreață.

Bobbi Kristina, în vârstă de 21 de ani, se află în comă indusă din 31 ianuarie 2015, după ce a fost găsită în locuință, în cada cu apă, în stare de inconștiență.

Potrivit The Post, rudele sale au luat decizia să oprească aparatele mâine, pe 11 februarie, când se împlinesc 3 ani de la decesul cânăreței Whitney Houston.

O sursă apropiată rudelor susține că cele două familii nu se mai înțeleg în ultima perioadă și au certuri de când Bobbi este în spital. Au ajuns la concluzia că tânăra nu mai poate fi salvată.

Acesta este și singura concluzie a celor două părți, mai ales că Bobbi aproape nu mai prezintă activitate cerebrală și medicii sunt rezervați în a-i mai da șanse de supraviețuire.

Bunica lui Bobbi, Cissy, a venit cu ideea de a deconecta aparatele la miezul nopții, moment în care Whitney a murit. Acesta este un gest simbolic pentru ca cele două, mamă și fiică, să fie împreună pentru totdeauna.

Regizorul Tyler Perry, un apropiat al lui Whitney Houston, este pe post de mediator între cele două familii, Houston și Brown, și speră să ajungă la un consens în ce privește derularea funeraliilor. Tyler este printre puținii oameni pe care cele două părți îi mai respectă și îi ascultă.