Bobbi Kristina Brown se gândea la sinucidere

De: Carmen Ulian / 18.02.2015, 17:10
Bobbi Kristina Brown se gândea la sinucidere
Unul dintre foștii parteneri ai lui Bobbi Kristina a declarat că aceasta obișnuia să ia multe pastile și se gândea la sinucidere.

Zach Jafarzedeh, un prieten apropiat lui Bobbi Kristina, este prima persoană care face dezvăluiri în ce privește viața personală a acesteia. Zach spune că Bobbi obișnuia să ia xanax pentru depresie de la 16 ani și o făcea în mod abuziv, era drogată cu acest medicament.

În viața intimă, lucrurile nu mergeau foarte bine cu actualul ei iubit Nick Gordon. Înainte de tragedie cei doi se certaseră și, cel mai probabil, Kristina a luat o cantitate mai mare de pastile decât cea prescrisă de medic, apoi a mers să-și facă baie și a adormit.

„Știu că s-au certat cu câteva zile înainte de tragedie și ea era cu adevărat deprimată din această cauză și a luat probabil câteva pastile de Xanax, a făcut baie și a adormit în cadă. Cred că a luat mai multe pastile de Xanax decât i-au fost prescrise. Dacă iei două sau trei, adormi imediat și nu-ți mai amintești nimic. Indiferent cine ești, te doboară, iar dacă amesteci Xanax cu alcool obții o combinație letală. Unele aspecte mă fac să cred că ar putea fi o sinucidere, nu doar o simplă greșeală. Un fel de gest simbolic: «Așa a murit mama mea și tot așa vreau să mă sinucid și eu». E înfiorător cât de similară este situația. Mi-a dat fiori pe spate și mi s-a făcut rău când am auzit ce s-a întâmplat”, a declarat fostul iubit al lui Bobbi Kristina.

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown – în vârstă de 21 de ani, se află în continuare în comă indusă într-un spital din Atlanta.

Mai multe detalii pe Mediafax