Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a debutat ca actriță

De: Gabriela Voicu / 26.07.2012, 15:00
Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a debutat ca actriță
Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani, va juca rolul fiicei unei stiliste, în cel mai nou sitcom realizat de Tyler Perry, "For Better or Worse".

Bobbi Kristina, fiica regretatei cântărețe Whitney Houston, va juca în cel mai nou sitcom realizat de Tyler Perry, „For Better or Worse”.

Bobbi Kristina, în vârstă de 19 ani, va juca rolul fiicei unei stiliste care lucrează într-un salon de înfrumusețare și va apărea doar un sezon în serial.

În paralel, ea participă la un realty show despre familia ei, numit „The Houston Family Chronicles”, alături de Gary Houston, fratele lui Whitney, și Cissy, mama cântăreței decedate. Cântăreața Dionne Warwick, verișoara lui Whitney, va avea de asemenea o apariție scurtă.

Serialul „For Better or Worse” se bazează pe filmele de comedie „Why Did I Get Married?” și „Why Did I Get Married Too?”, regizate de Tyler Perry.

Bobbi Kristina și regretata ei mamă, Whitney Houston

Acesta este primul rol major pentru Bobbi Kristina, care speră să depășească astfel depresia cauzată de decesului mamei sale.

Cântăreața americană Whitney Houston a fost găsită moartă pe 11 februarie 2012, în camera sa de hotel, în Los Angeles. Autoritățile au anunțat că artista a murit înecată, accidental, fiind sub efectul cocainei.

Whitney Houston avea 48 de ani.