Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, nu mai vrea numele tatălui său

Apropo.ro / 12.03.2012, 17:00
Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, nu-și mai suportă numele din cauza asocierii sale cu tatăl ei, cântărețul Bobby Brown.

Bobbi Kristina este decisă să își schimbe numele și să îl ia pe cel al mamei sale, Houston, în loc de numele tatălui – Brown.

Kristina a vrut să facă acest pas cu ani în urmă, însă cea care nu i-a permis a fost chiar regretata ei mamă, Whitney Houston, decedată pe data de 11 februarie 2012.

Acum că, nimeni nu o mai poate împiedica să facă acest pas, și a împlinit 19 ani, simte o eliberare. Ea se va numi Kristina Houston.

Whitney, Kristina și Bobby Brown

Whitney, Kristina și Bobby Brown pe vremea când formau o familie fericită

De-a lungul timpului, Kristina a jucat un rol important în viața de familie. Aceasta i-a spus mamei sale să divorțeze, nemaisuportând comportamentul violent al tatălui său. A fost citată ca martor în procesul de divorț, iar ca orice copil, nu s-a sfiit să spună adevărul în fața judecătorilor. Cele două aveau o bună relație de prietenie, mai presus decât cea de mamă-fiică.

Kristina Houston i-a spus lui Oprah, într-un interviui, că aude vocea mamei sale, deși nu mai este cu ea, însă nu poate asculta niciun cântec al acesteia.

„Ma simt bine și încerc să merg mai departe, așa cum îmi spunea și mama. O aud, simt că spiritul ei îmi vorbește și îmi dă putere. Întotdeauna mama va fi lângă mine”, a spus Kristina.

„Locuiesc în casa noastră din Atlanta, iar uneori luminile se sting și se aprind singure. Atunci încep să glumesc cu ea. Pot vorbi cu ea”, a mai spus Kristina Houston.

Kristina este singura moștenitoare a averii artistei Whitney Houston. Aceasta va primi o parte din bani când va împlini 21 de ani, pentru ca mai apoi, la 25 și 30 de ani să intre în posesia întregii averi. Testamentul a fost semnat la 3 februarie 1993, cu aproximativ o lună înainte ca Houston să dea naștere fiicei sale.

Whitney Houston a decedat pe data de 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Trupul acesteia a fost găsit, fără suflare, în camera unui hotel din Beverly Hills.

Cariera artistei a înflorit în 1980, iar odată cu hitul „I will always love you” din pelicula „The Bodyguard” (unde a jucat alături de Kevin Costner), a devenit o cântăreață a inimilor tuturor.

Cariera de succes a lui Houston a cunoscut un declin, odată cu apariția lui Bobby Brown în viața ei. Au urmat apoi episoade de certuri, violentă, abuz de droguri și alcool. Viața și cariera ei nu au mai fost aceleași ca înainte.

Whitney, Kristina și Bobby Brown

Whitney a fost îngropată lângă mormântul tatălui său, John Russell Houston

Deși se presupune că artista ar fi consumat medicamente cu alcool, înainte de a se singe din viață, medicii legiști așteaptă rezultatele analizelor toxicologice.

Patricia Houston, sora artistei, este de părere că Whitney nu s-ar fi sinucis, ci mai degrabă ar fi fost omorâtă, insinuează ea.

Tot Patricia își amintește de vorbele mamei lor care avea premoniții în ce privește viața cânăreței. „Whitney nu va mai fi printre noi prea mult timp”, a spus Patricia. Artista a fost îngropată lângă tatăl ei, decedat în 2003.