Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, prinsă jucând la cazino

De: Gabriela Voicu / 23.05.2012, 12:00
Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, prinsă jucând la cazino
Bobbi Kristina, fiinca regretatei cântărețe Whitney Houston, a fost surprinsă de camere video jucând în cazino-ul MGM Grand din Las Vegas, duminică, deși nu are vârsta legal acceptată pentru asta.

Bobbi Kristina, fiinca în vârstă de 19 ani a regretatei cântărețe Whitney Houston, a fost surprinsă de camere video jucând în cazino-ul MGM Grand din Las Vegas, duminică.

Bobbi și iubitul ei în vârstă de 22 de ani au fost filmați în cazino chiar cu o seară înainte ca ea să participe la Billboard Music Awards pentru a ridica un premiu onorific acordat mamei ei, decedate în luna februarie a acestui an.

Purtătorii de cuvânt din partea MGM au declarat că o anchetă va fi demarată în acest caz, iar cazinoul va primi amendă din partea comisiei Nevada Gaming Commission, în cazul în care va fi dovedit că angajații acestuia au „închis ochii” la vizita fiicei lui Whitney Houston.

Bobbi Kristina și Whitney Houston (Foto: Hepta)

Oficial, dacă cineva este prins jucând în cazino fără să aibă vârsta legal acceptată în Nevada, poate fi amendat cu până la 1.000 de dolari și trimis la închisoare pentru maximum 6 luni. În schimb, cazinoul poate primi amenzi mult mai mari, dar și alte sancțiuni.

Din păcate, în cazinourile din Vegas este foarte ușor să joci chiar dacă nu ai vârsta legală, pentru că cei responsabili cu solicitarea actelor de identificare ale vizitatorilor rareori își fac treaba. Mai mult, datorită aparatelor cu plată automată din cazinouri, mulți minori pot câștiga sume frumoase la sloturi și își pot ridica fără probleme câștigurile fără a fi interogați de anagajații cazinourilor.