Bobbi Kristina s-a logodit cu fratele ei vitreg

Apropo.ro / 12.10.2012, 18:30
Bobbi Kristina este îndrăgostită la maxim de fratele ei vitreg, cel adoptat de Whitney Houston. A primit de la el un inel de logodnă cu un imens diamant.

Bobbi Kristina și-a anunțat familia, din timp, că are planuri de căsătorie cu fratele ei adoptat, Nick Gordon. Îl simte suflet pereche și un prieten care îi este aproape mereu.

Paparazzi au surprins pe degetul lui Bobbi un inel de logodnă cu un diamant de mari dimensiuni. Se pare că cei doi s-au logodit deja, iar nunta este foarte aproape.

„Un vot” împrotriva acestei relații îl are bunica lui Bobbi Kristina, 19 ani, care nu este de acord cu o asemenea relație bolnăvicioasă în opinia ei. I se pare o situație tristă, deși îl iubește pe Nick, 22 de ani.

Kristina si Nick

Kristina și Nick

Revista Star de peste Ocean susține că Bobbi Kristina ar fi fost cerută de soție de Nick pe 10 martie 2012, iar aceasta a acceptat.

Nick este singura persoană în care Bobbi are încredere. Există o intensă legătură între ei„, spune o sursă din interiorul familiei.

Bobbi Kristina inel

Bobbi Kristina inel (foto: Nick Gordon Twitter)

Nick și Kristina locuiesc în casa lui Houston din Atlanta, estimată la o valoare de 1,2 milioane de dolari. Deși ei se alintă „frate” și „soră”, anumite surse declară că el nu ar fi fost oficial adoptat de marea artistă, ci l-ar fi luat spre îngrijire după ce tatăl lui ar fi ajuns la închisoare, iar mama sa nu îl putea întreține.

Nick a avut grijă mereu de Whitney și de Kristina. El a fost mereu protectorul lor„, povestește bunica lui Bobbi, deși a precizat că nu este de acord cu relația lor amoroasă.