Bobby Păunescu, dezvăluiri şocante: «Totul a început după ce o prostituată mi-a făcut…» – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 27.04.2017, 16:49
Bobby Păunescu, dezvăluiri şocante: «Totul a început după ce o prostituată mi-a făcut...» - FOTO&VIDEO
Filmul Palatul Pionierilor relevă prima experienţă sexuală - mai mult sau mai puţin reuṣită - a unor tineri din Romȃnia anilor '90. Regizorul Bobby Păunescu a dezvăluit la premiera peliculei că este vorba despre un film experiment bazat pe poveşti reale.

 “Filmul nu a avut un scenariu, ci s-a lucrat pe o poveste, povestea mea şi a prietenilor mei, un episod marcant din anul 1992, într- o societate în care lipsa de informaţii ridicase naivitatea socială la cote maxime. Eu şi amicul meu bun, băiatul ministrului sănătăţii, la vremea aceea (n.r. – Bogdan Marinescu), am fost duşi de băieţii mai mari la bordel, pentru prima partidă de amor. Şi totul a început după ce o prostituată mi-a făcut sex oral. Aveam 15 ani”, dezvăluie Bobby Păunescu.

O vedetă de la noi, ipostază interzisă minorilor!

Ea este nevasta sexy a unui milionar român! Imaginile fără inhibiţii au încins internetul

N-ai mai văzut-o niciodată aşa!!! O vedetă de la noi, în ipostaze incredibile

Deşi atât el, cât şi prietenul lui au fost “superprotejaţi”, deoarece “am plecat cu 20 de prezervative la noi şi ne-am chinuit teribil să ne punem câte trei o dată”, le-a încolţit teama că ar fi putut contacta SIDA.

“Freddy Mercury abia murise, se vorbea pretutindeni despre boala asta şi, din lipsă de informaţii, nu ştiam exact cum se poate lua”, mărturiseşte el. Pe acest fond, panica le-a fost declanşată de întrebarea naivă a unui coleg: “Credeţi că Freddy Mercury nu avea bani de prezervative?”. De aici, povestea se dezvoltă uimitor în pelicula  “Palatul Pionierilor B’92”.

Sinopsis:

Filmul relevă prima experienţă sexuală – mai mult sau mai puţin reuşită – a unor tineri din Romȃnia anilor ’90. Ȋn „Palatul Pionierilor” doi adolescenţi decid să nu dea greş şi aleg să consume momentul ȋntr-o casă de toleranţă sub ȋndrumarea şi protecţia lui Ion, un personaj interlop. Lucrurile par sub control pȃnă cȃnd un coleg de liceu invidios răspȃndeşte zvonul că „doamnele” pe care le-au frecventat ar putea avea SIDA, fapt ce le ȋngrijorează pe prietenele lor care sunt determinate să-şi facă analize.

Personajele principale, Veronel şi Mihnea, fac faţă unei avalanşe de evenimente stârnite chiar de ei, cu ingeniozitatea şi inocenţa specifice vârstei. Filmul, tragic de altfel, ne dezvăluie un grup de liceeni care vor să se maturizeze într-o societate care pare mai tânără şi mai frivolă decât ei înşişi, situaţie care generează multe momente comice.