Boc a luat Premiile MTV

Apropo.ro / 10.04.2006, 11:21
Boc a luat Premiile MTV
Aproape un milion de euro pentru o singura seara de distracție. Motivul...Premiile MTV care se vor ține la Sala Sporturilor din Cluj pe 3 iunie. Pentru ce atât de mulți bani? Caci Sugababes, Unating Nations și Pachanga laolalta nu cer nici un sfert din aceasta

Aproape un milion de euro pentru o singura seara de distracție. Motivul…Premiile MTV care se vor ține la Sala Sporturilor din Cluj pe 3 iunie.

Pentru ce atât de mulți bani? Caci Sugababes, Unating Nations și Pachanga laolalta nu cer nici un sfert din aceasta suma.

Pe motiv ca nu totul trebuie sa aiba loc la București și ca nu doar Bucureștiul este capitala distracției, cel puțin din spusele lui Emil Boc, petrecerea MTV s-a mutat la Cluj. Aceasta este o adaptare dupa conceptul național MTV, care în fiecare an organizeaza decernarea premiilor și petrecerea în alt oraș.

Anul acesta premiile se vor acorda pentru 14 categorii, iar piesele alese au rulat la MTV în perioada 15 martie 2005 -15 martie 2006. Pe lânga aceste 14 premii vor mai exista înca doua categorii speciale, pentru „Lifetime” și „Free your mind”.

Numele nominalizaților au fost alese de mai multe grupuri: reprezentanții caselor de discuri, membrii ai staffului MTV și câțiva telespectatori fideli ai postului de muzica. Cei care vor pleca cu premii de la Gala MTV vor fi aleși de catre fani pe internet sau prin telefon. Printre cei care vor încânta spectatorii prezenți în Sala Sporturilor sunt Sugababes, Uniting Nations, Pachanga și înca o trupa straina care nu a confirmat înca. Iar din parțile mioritice: Morandi, Akcent, Proconsul, Direcția 5, Anna Lesko, Votaj etc.

Afla amanunte despre Boc și premiile MTV numai în

Tags: