Boc: Daca Geoana își însușește strategia pe educație, discutam

Apropo.ro / 13.07.2007, 13:41
Boc: Daca Geoana își însușește strategia pe educație, discutam
Liderul PD, Emil Boc, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca daca Mircea Geoana își însușește strategia prezidențiala privind educația, poate discuta invitația lansata de președintele PSD referitoare la pactul politic pentru educație. "Ne

Liderul PD, Emil Boc, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca daca Mircea Geoana își însușește strategia prezidențiala privind educația, poate discuta invitația lansata de președintele PSD referitoare la pactul politic pentru educație.

„Ne bucuram ca domnul Geoana și-a adus aminte de educație. Daca își însușește strategia prezidențiala privind educația, putem discuta”, a precizat, pentru MEDIAFAX, președintele PD, Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu a prezentat, joi, la Cotroceni, concluziile raportului despre educatie elaborat de comisia condusa de fostul ministru al Învatamântului Mircea Miclea.

În raportul Comisiei se arata ca mentinerea actualului sistem de învatamânt, ineficient, nerelevant, inechitabil si de slaba calitate, pune în pericol competitivitatea si prosperitatea tarii.

Raportul contine diagnoza si principalele solutii la problemele majore ale sistemului de educatie si cercetare din România.

Mediafax