Boc, îngrijorat de marginalizarea politicienilor clujeni

Apropo.ro / 20.07.2007, 14:22
Boc, îngrijorat de marginalizarea politicienilor clujeni
Presedintele PD, Emil Boc, si-a manifestat îngrijorarea fata de tendinta de marginalizare a politicienilor clujeni din structurile de conducere de la nivel central ale partidelor, dar considera ca este vorba despre o problema de moment, si nu de una pe termen mediu si lung. "Ca

Presedintele PD, Emil Boc, si-a manifestat îngrijorarea fata de tendinta de marginalizare a politicienilor clujeni din structurile de conducere de la nivel central ale partidelor, dar considera ca este vorba despre o problema de moment, si nu de una pe termen mediu si lung.

„Ca primar de Cluj doresc din tot sufletul ca tot mai multi clujeni, indiferent de partidul din care fac parte, sa detina pozitii de conducere, de autoritate, de decizie în guvernarea centrala de la Bucuresti. Indiferent ca este de la PD, PNL, PSD, PRM. Nu pot sa nu constat ca exista o tendinta de a elimina reprezentantii Clujului din reprezentarea partidelor politice de la nivel national”, a afirmat Boc, vineri, într-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, PNL nu are niciun fel de reprezentare, PSD începe sa piarda reprezentarea, PD o oare, dar nu o va avea pentru eternitate, PRM „are si nu are”, iar PC mai putin.

„Pentru noi, ca si clujeni, este important faptul ca indiferent de formatiunea politica din care fac parte sa avem voci autorizate la Bucuresti, pentru ca este important sa fi la masa de luare a deciziei”, a subliniat presedintele PD

Mediafax