Boc nu stie ce a vorbit Basescu cu Tariceanu

Apropo.ro / 14.01.2008, 15:53
Boc nu stie ce a vorbit Basescu cu Tariceanu
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca a vorbit cu seful statului, dar nu cunoaste continutul discutiilor dintre acesta si premierul Tariceanu, pe cazul Nicolai.

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, luni, ca a vorbit cu seful statului, dar nu cunoaste continutul discutiilor dintre acesta si premierul Tariceanu, pe cazul Norica Nicolai, insa banuieste ca s-au pastrat cele trei solutii: o alta nominalizare,sesizarea Curtii Constitutionale sau votul Parlamentului

Intrebat la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului daca stie continutul discutiilor din cadrul intalnirii sefului statului cu premierul Calin Popescu Tariceanu, liderul PDL, Emil Boc, a declarat ca nu cunoaste continutul acestei discutii.

"Banuiesc ca s-a pastrat cadrul discutiilor, cu solutiile pe care probabil ca le-ati intuit ca posibile: o alta nominalizare, Curtea Constitutionala sau Parlament. Cred ca in jurul acestor elemente a avut loc si discutia. Banuiesc, repet", a mentionat Emil Boc.

Intrebat ce discutie a avut cu seful statului, Emil Boc a raspuns: "Am avut o consultare pe anumite teme de natura constitutionala".

Â