Boc: Scumpirea energiei, consecinta a proastei guvernari

Apropo.ro / 14.01.2008, 15:56
Boc: Scumpirea energiei, consecinta a proastei guvernari
Emil Boc a declarat ca dublarea facturii la energia termica si, implicit, a facturii la intretinere constituie o consecinta a proastei guvernari.

 

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul sedintei BPN al partidului, ca dublarea facturii la energia termica si, implicit, a facturii la intretinere constituie o consecinta a proastei guvernari a echipei premierului Calin Popescu Tariceanu.

"Dublarea facturii la energia termica, dublarea facturii la intretinere a populatiei este astazi o realitate si o certitudine, din nefericire. Aceasta dublare a facturii la energia termica este o consecinta a proastei guvernari, a incapacitatii Guvernului Tariceanu de a continua programul de modernizare a centralelor termice si de acordare a plafoanelor de ajutor la incalzire, conform celor propuse de catre noi, atat in perioada cat am fost la guvernare, dar si dupa ce am parasit guvernarea", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL a precizat ca "modul in care se prezinta astazi in buzunarele cetatenilor factura la energia termica este inca o dovada pragmatica, clara si directa, a incapacitatii si a proastei guvernari de catre echipa lui Calin Popescu Tariceanu".

Â